Pizza // Bagestål

Pizza // Bagestål

Hvem havde troet, at jeg ville blive ellevild med et bagestål…..ikke mig. Jeg har stødt på flere profiler der har brugt sådan et, men altid tænkt, ja ja det resultat kan man da også opnå ved en almindelig bradepande….men hvem snyder jeg for denne helt unikke oplevelse…kun mig selv og mine omgivelser.

Derfor kontaktede Diablosteel for at høre, om vi skulle indgå et samarbejde. Og det var de heldigvis meget interesseret i. Jeg derfor modtaget et bagestål på 6 kilo samt en pizzaspade, for at teste om smagsoplevelsen virkelig er såååå god 🙂

Og jeg må sige, at bagestålet er kommet for at blive, i hvert fald i min familie. Der er ingen tvivl om, at man kan smage forskel. Stor forskel. På skorpen, ja på hele smagsoplevelsen.

I weekenden lavede Josephine og jeg så pizzaer for at teste bagestålet. Vi laver altid to, en til pigerne med tomat, pepperoni, skinke strimler og ost på toppen. Os voksne for en lækker mascarpone/ost med kartofler og hvide løg toppet med frisk rosmarin.

Jeg startede med at smøre bagestålet ind med lidt olie og fjernede det overskydende. Så satte jeg bagestålet ind i ovnen på 250 grader varmluft i 50 min. Bagestålet skal så tæt på toppen i ovnen, som muligt, når man bager pizzaen. Man kan også tænde for grillen midt under bagningen af pizzaen. Pizzaerne fik ca. 10 min. Og de smagte himmelsk.

Jeg er blevet så begejstret for at bage med bagestål, at jeg allerede har brugt den til at bage koldehævet morgenboller med solsikkekerner og hørfra…den opskrift kommer også på bloggen i dag 🙂

Husk du har mulighed for at vinde et bagestål kit ved at deltage i min giveaway på min instagram profil https://www.instagram.com/cakedelightsbychristina/

God fornøjelse



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *