Rakelsvej 2, Hellerup (Lejligheds renovering)

Rakelsvej 2, Hellerup (Lejligheds renovering)

Der er ingen tvivl om, at Jesper og jeg godt kan sætte et flueben på, at vi har lavet renoveringsprojekter sammen. Dem der har lavet sådanne projekter ved også godt, at de trækker tænder ud på alle led og kanter. Da vi mødte hinanden i 2009, boede jeg i en dejlig lejelejlighed på Frederiksberg og Jesper i en skøn lejelejlighed på Vesterbro.

Da Jespers var større end min, besluttede vi at flytte sammen i hans, på trods af, at jeg altid havde sagt, at jeg aldrig skulle bo på Vesterbro. Istedgade, Hovedbanegården og kanyler var ikke lige at foretrække. Men jeg blev positiv overrasket over, hvor dejligt og centralt et sted jeg lige pludselig boede. Udsigten fra vores altan var skydebanen, så ingen naboer der kunne lurer ind. Mega nice.

Tiden gik, vi levede et skønt liv, med masser af hygge, ude og spise, rejse rundt i Asian og byture. I 2011 blev jeg gravid med Olivia og jeg kunne mærke, at lysten til at flytte i noget større og mere roligt, pressede sig på. Jeg er vokset op i store huse med have og svømmingpool, og jeg ville også gerne give mine børn mulighed for at kunne komme ud i en have og boltre sig. Men alting har en start og vi faldt pladask for en DIY projekt i Hellerup, hvor vi fandt en skøn lejlighed med masser af potentiale. Da vi overtog lejligheden var Olivia 9 mdr. og alt skulle laves. Jeg har desværre ikke så mange fra før billeder, men her er et lille udpluk.

Vi lagde soveværelse samt gæsteværelse sammen og lavede vores drømme køkken.

Dernæst lavede vi hendes gamle køkken om til et stort badeværelse.

Lejligheden bestod samtidig af 3 stuer ensuite, men vi lukkede det ene værelse af med en væg og havde så to værelser ensuite, som vi lavede om til vores soveværelse samt en kæmpe stue.

Det sidste værelse var også meget stort og de fik Olivia. Alle rum i lejligheden havde store vinduespartier, så der var virkelig lyst i lejligheden, og dette var super skønt.

Vi renoverede i 7 måneder, brugte over 600 arbejdstimer og 21 arbejds weekender. Vi elskede resultatet af lejligheden og alle der kom og besøgte os var dybt imponerede. Men den blev også utrolig smuk med stuk i alle værelserne og dette kæmpe køkken/alrum vi lavede ude af 2 sammenslåede værelser. Der var ingen tvivl om, at dette rum var omdrejningspunktet i vores lejlighed. Senere fik vi ogå en kæmpe altan, med dobbeltdøre, som naturligvis var prikket over i’et. De var det der virkelig omkransede og sluttede renoveringsprojektet helt.

Vi overtog lejligheden i februar 2013, og i april 2015 beslutter vi os for at sælge lejligheden, da vi ventede vores andet barn i juni 2015. Vi var blevet “forelsket” i et bondehus i Lyngby. Et Bondehus vi ville gå langt for at eje. Lejligheden blev solgt på 6 dage og til prisen.

Jeg kommer til at skrive et seperat indlæg om renovering af vores smukke bondehus. Håber I har lyst til at følge med. I er meget velkommen til at spørge ind til projektet og hvad vi har brugt af materialer m.m.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *