“Den store bagedyst” // Brætspillet

“Den store bagedyst” // Brætspillet

Efter at have set flere steder, at man kunne få et brætspil “Den store bagedyst”, så skulle jeg på jagt. Det så virkelig sjovt ud, så i sidste uge modtog jeg spillet i samarbejde med Kid:vertising Agency A/S. Vi tog spillet i brug med det samme, og både Josephine og Olivia synes det var mega sjovt. Josephine var på hold med min søster og Olivia på hold med mig. Jeg var lidt nbervøs for, om pigerne kunne forstå spillet, men til min store overraskelse, gik det faktisk meget fint. Olivia synes det var mega sjovt.

Hvergang man kaster terningen, og ender på et felt, så er der en form for udfordring. Det kan være et spørgsmål, det kan være, at se på en kages opbygning og bygge den op efterfølgende med nogle aflange brikker, det kan være at man ud fra 4 billeder af den samme kage, skal sige, hvilken rækkefølge kagerne er i med bogstaver (altså ABCD) osv. Spørgsmålene og udfordringerne, er virkelig ligetil. Jeg kan varmt anbefale spillet. Det er virkelig et skønt familiespil, og hvis man ovenikøbet har fulgt med i Bagedysten, som mine piger har, ja så er det faktisk endnu sjovere.

Hvis I mangler et familiespil her i juletiden, så kan I købe det her https://www.coolshop.dk/produkt/tactic-store-bagedyst/AB8X6S/

Pigerne synes det var mega sjovt at spille. Selv Josephine på blot 3,5 år, kunne være med. Here, meget koncentreret 🙂

Olivia giver den 10 point 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *