Josephines 3 års fødselsdags havefest

Josephines 3 års fødselsdags havefest

Så blev det vores lille/store piges 3-års fødselsdag 🙂 en dag hun havde glædet sig rigtig meget til og set frem til. Dagen startede med morgenmad, med besøg af en af Josephines fadder, og en af mine tætteste veninder, Pernille fra Hjørring.

Efter morgenmaden, var det traditionens tro tid til at hejse flaget. Så Josephine og Jesper gik ud i haven og hejsede det sammen. Josephine synes det var så sjovt 🙂 Efter flaget var det tid hop på trampolinen og i poolen. Det var allerede super varmt vejr omkring kl. 8-9.

Vi havde inviteret familien til frokost kl. 12:30.Frokosten bestod af en traditionel dansk frokost med al tilhørende. Vi havde sat 2 pavilloner i forlængelse af hinanden og det blev simpelthen så fint. Jeg var meget tilfreds. Det var en rigtig have fest med blomster fra haven og solen skinnede, der var varmt, bassinet var fyldt op og børnene badet og de voksne hyggede sig.

Efter frokosten serverede vi kaffe og kage. Jeg havde både lavet en 3-tals kage samt en 6 lags kage. Den store kage bestod af en marcipan/hasselnødbund,lys hindbærkompot, hindbærmousse, vaniljebund, chokolademousse, vaniljebund, Solbærmousse, marcipanomslag og friske roser og pynt. 3-talskagen består af en vanilje mørdej, mascarpone creme og smukt pynt på toppen.

Børnene badet gennem hele dagen, og alle hyggede sig virkelig. Klokken ca. 17.30 gik de sidste undtagen Jespers ene kusine Charlotte & familie. Charlotte er fadder til Olivia, og de plejer altid at blive længere, så vi hentede pizza, og hyggede et par timer mere.

En lang men skøn dag var nu ved vejs ende, Josephine havde haft en dejlig fødselsdag med masser af sjov & ballade samt gode gaver, så både hun og Olivia faldt hurtigt i søvn 🙂

Næste år har vi overvejet at holde deres fødselsdag sammen, da der kun er 3 uger mellem dem.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *