Julefavoritter // JULEN 2018

Julefavoritter // JULEN 2018

Glædelig bagjul og Godt nytår. Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig jul, juleferie og juledage. Herhjemme, har vi hygget med julebagning, hjemmelavede flødeboller, afhentning samt pyntning af juletræet m.m. Vi har bare rigtig hygget os. Det har været tiltrængt og dejligt, at have børnene hjemme og helt tæt på mig

Et glimt af, den dag vi hentede juletræet, og det senere sneede, så det var muligt, at lave en mini snemand ude i haven 🙂

I år har jeg været så heldig at indgå nogle super spændende samarbejder med nogle fantastiske virksomheder i forbindelse med julen. Jeg fik i starten af december tilsendt en hel klasse med forskellige smukke træ motiver pynt til juletræet samt serviet holder til julebordet fra Creativewooddk https://www.creativewood.dk/collections/julekollektion-2018  Der blev virkelig pyntet op på både troldegrenen samt juletræet.

Vores dejligt julepiger, Olivia 6 år og Josephine 3 år. De havde virkelig glædet sig til juleaften, og kunne næsten ikke vente med at skulle pakke gaverne op. Så for at det ikke blev for lang en dag, og vi voksne ikke fik lov til at hygge om maden og nyde den, fik de 2 gaver hver inden julemaden skulle indtages. Det tog lige toppen af spændingen.

Tilbage i oktober måned var jeg, som gør et par gange om året oppe og besøge søde Karina hos Rosendahl, som jeg har haft et samarbejde med de sidste par år. Her går vi gennem alle deres showrooms og vi bliver i fællesskab enige om, hvilke produkter jeg skal have tilsendt i forhold til de ideer jeg har. Rosendahl har agentur på Juna Design, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, Kaj Bojesen m.m.

Jeg forelskede mig blandt andet i denne super smukke JUNA DESIGN damask juledag med de smukkeste motiver. Den skulle i den grad pryde årets julebord hjemme i vores bondehus, som i år skulle huse Jespers familie. Juledugen hedder JUNA NATALE DAMASK og er 150 x 370 cm lang. Den kan købes her https://www.juna.dk/shop/produkter/jul/juleduge/p-8921/natale-damask-dug-roed-150×370-cm.  Bordet var også pyntet med gran, og store røde kugler fra IKEA samt mindre kugler. Dertil stod der nogle små rensdyr i guld fra søstrene grene.

Jeg havde virkelig glædet mig til at lave dette julebord i flere uger. For jeg vidste hvilke søde og smukke ting, bordet skulle prydes med i år, så det har virkelig været med stor glæde, at jeg pyntede bordet juleaftens dag. Serviet holderne var det næste projekt. Der havde jeg fået sponsoreret 3 forskellige motiver, engle, stjerne samt rensdyr fra Creativewooddk. Stoffet købte jeg i stof og stil, lagde en hvid serviet fra IKEA oven på og rullede dem ind i serviet holderne og så twistede jeg det hele med et stykke gran i midten. Var meget tilfreds.

Julepapiret og bånd og til/fra kort er sponsoreret af jakodan  som i den grad, nok er dem i Danmark, der laver det flotteste gavepapir til alle begivenheder. De har flere hundrede forskellige slags bånd og i alle mål. Jeg kan kun anbefale at kigge over på deres hjemmeside og følge dem på deres smukke instagram profil https://www.instagram.com/jakodan/  På de fleste gaver, var der et stykke gran, kogler limet på og et brændt “glædelig jul” med et segl der var købt i netto samt lys fra hobby forretningen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *