- Velkommen til en personlig blog -

Hjemmelavede ispinde med jordbær/rabarbermarmelade // Sensommer

Hjemmelavede ispinde med jordbær/rabarbermarmelade // Sensommer

Sommerferien er veloverstået, vi er tilbage på arbejdet, men det skal ikke afholde os fra at lave lækre velsmagende ispinde herhjemme 🙂

Herhjemme er ispinde det helt store hit i år. Vi har lavet dem med alle mulige smagsvarianter, men vi har helt klart nogle favoritter
🙂 Jeg har allerede delt en opskrift på ispinde med hindbær, den finder I her https://www.cakedelights.dk/kager/hjemmelavede-ispinde-med-hindbaer/

Jeg har allerede testet ispinde med passionsfrugt, peanutbutter, rabarber samt pistacie og vores 2 helt klare favoritter er ispinde med hindbær og jordbær/rabarber. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele min næste ispinde opskrift med Jer.

Til denne ispind har jeg brugt mørk chokolade overtræk, da jeg synes den smager bedst til, men det er smag og behag. Mørk chokolade er ikke børnenes kop te, så man kan bruge hvad ma har lyst.

synes ikke, at mørk chokolade Vores favoritter er klar hindbær med hvid chokolade overtræk og rabarber med mørk chokoladeovertræk. Man kan jo selv vælge, hvilken slags chokolade overtræk man ønsker og kan lide. Det her er blot, hvad vi kan lide herhjemme.

Herunder step by step, på den måde jeg laver ispinde på

Opskrift på 10-12 store is eller 16-20 små is
Her er de redskaber jeg har brugt 🙂

Har købt mine is forme hos Kforkage
Til mini is har jeg brugt disse https://kforkage.dk/mini-vintage-isforme-gel10m-4-stk og til de almindelige ispinde har jeg brugt denne https://kforkage.dk/classic-isforme-gel01-4-stk
Brug en plade med et stykke bagepapir til at sætte formene på og i fryseren, min stålplade er fra KOK Kunst og Køkkentøj https://www.kunstogkokkentoj.dk/da/product/bageplade-alu-40×30-cm
Pynt fra Mill & Mortar Belgium https://www.millmortar.com/shop/salade-de-fleur/?v=dd65ef9a5579

Ingredienser
1 glas jordbær/rabarbermarmelade
225 gram kondenseret mælk
2,5 tsk vaniljesukker
3,5 dl fløde

Chokoladeovertræk
550 gram hvid, mørk eller lys chokolade (jeg foretrækker mørk til denne ispind)
2 spsk kakaosmør

Pisk fløden og vaniljesukker til en let skum (så det begynder at skumme)
Bland det hele sammen med kondenseret mælk
Bland godt sammen med en dejskraber
Hæld massen op i en sprøjtepose
Klip et lille hul
Put dine is forme på en plade med bagepapir på – gerne plader der kan komme direkte i fryseren
Put pindene i formene
Fyld kun dine is forme halvt op
Put 1,5 spsk marmelade i hver isform
Fyld dine is forme helt op
Ret på pindene, hvis dette er nødvendigt

Sæt pladen på frys i 3-5 timer
Når der er gået ca 4 timer smelt chokoladen med 2 spks kakaosmør
Jeg smelter mit chokolade i mikroovnene med 30 sek intervaller
Lad chokoladen opnå den rette temperatur

T1 T2 T3
Mørk 52 29 31
Lys 47 27 30
Hvid & GOLD 43 26 29
Ruby 43 26 29
Orange 43 26 29

Når chokoladen har opnået den rette temperatur, tage isene ud af fryseren og dyp is pindene i chokoladen
Sørg for, at have chokoladen i en høj beholder
Sørg for at pynte dem med valgfrie pynt, med det samme da chokoladen størkner hurtigt

God fornøjelse, de smager himmelsk ☀️🍡🍦🍫Og nemme at lave



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *