Om mig

Hjertelig velkommen til min blog

Velkommen til min blog og mit univers, jeg hedder Christina. Jeg bor i et skønt og smukt bondehus med min mand Jesper, vores datter Olivia på 7 år og Josephine på 4 år i nordsjælland. Jeg har startet denne blog, fordi jeg altid har elsket at skrive dagbog, og havde brug for et sted jeg kan få afløb for mine tanker, oplevelser og min store hobby, nemlig bagning.

Jeg er født i Danmark, af en marokkansk far og en dansk mor, men opvokset i Spanien, USA og Frankrig. En international opvækst, som på mange måder har givet mig nogle gode værdier, større forståelse for forskellige kulturer, sprog fordele, men også været præget af meget flytning og dermed også en rodløshed.

Da jeg startede min Instagram profil tilbage i 2014, var det med stor skepsis over, at være på endnu et sociale medie, men synes også det var et spændende univers, som jeg gerne ville udforske. Dette synes jeg stadig, og specielt efter, at jeg har fået en stor passion for at bage kager og hele det bage univers der findes på Instagram.

På trods af, at mine forældre har været selvstændige restauratører i over 25 år, så har madlavning og bagning aldrig tiltalt mig særlig meget. Indtil jeg tilbage i maj 2016, da Olivia skulle holde stor 4-års fødselsdag besluttede mig for selv at lave kagerne. Det blev startskuddet til mit bage univers.

Udover mit bage univers, dækker mine hobbyer også over bolig indretning, rigtig meget styrketræning, familie oplevelser og rejser med både veninder og familien.

Velkommen igen, håber du har lyst til at følge mit univers.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *