Aksels barnedåb

Aksels barnedåb

Dette blogindlæg har jeg ville skrive længe, men som alle andre småbørnsfamilie, så går tiden også stærkt herhjemme, og den ene uge tager den anden 🙂 Men nu skal det være.

I august 2017 fik jeg æren af at lave barnedåbskager til min meget tætte veninde Annes søn Aksel. Jeg synes det er absolut fantastisk, at se ens veninder blive mødre og se dem i en helt ny rolle. Aksel er i dag 1,5 år gammel og den sødeste buttede lille dreng. Så sød. Jeg har altid selv ønskede mig en dreng, så elsker ham ekstra af den grund:)

Jeg havde lavet en testkage til Kenneth og Anne, så vi lige kunne være enige om, hvilke smags varianter de ønskede. De var meget hooked på kombinationen hindbær og chokolade, som de fleste er. Så vi besluttede, at jeg skulle lave 2 store 4 lags kager, 2 passionsfrugt cheesecakes samt 50 chokolade cupcakes. Det var min første dåbskager, og synes egentlig det gik ret godt.

Dåbskagerne bestod af en lagkagebund, hindbærmousse, lagkagebund, chokolademousse og på toppen en blå vaniljemousse. På toppen, chokolade og hvid chokolademousse bomber med blå pastafarve i. Dernæst var der blåbær på og balloner i forskellige balloner lavet af renshaw.

På daværende tidspunkt var jeg ikke så erfaren i cheesecakes, men synes alligevel jeg havde rimelig godt styr på det, men noget gik galt, så geléen ikke satte sig og begyndte at løbe, da jeg satte dem på kage bordet. Men det smagte super godt det hele.

Ballonerne havde jeg lavede med Renshaw, som er en slags fondant, men nemmere at arbejde med synes jeg. Disse kan købes hos kforkage – link her https://kforkage.dk/search?search=renshaw&type=OR&searchresults=26.

Dåbsbarnet Aksel B. Kronborg og hans skønne forældre. Jeg er så taknemmlig for at have dem i mit liv. Anne og jeg har kendt hinanden i 10 år i år og er en af mine aller tætteste veninder.

Forælderne og dåbsbarnet i mere afslappede tøj, efter dåben:)

Dåbsbarnet blev råforkælet med rigtig mange skønne gaver, knus, krammer, kys og nusseri og var i set es det meste af dagen. Jeg vil sige, at det nok var den vildeste barnedåbsfest, vi nogensinde har deltaget i, og vi har efterhånden været til nogle stykker. Anne & Kenneth havde lejede kæmpe hoppeborg, popcorn maskine, slush maskine, telt, borde, stole, service og meget andet til dagen. Det hele spillede bare, og det var bare en kæmpe fest og super skøn dag med høj solskin.

Glæder mig til at skulle lave Aksels næste fødselsdagskage, med temaet traktor, når han fylder 2 år til marts 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *