Aktivitetsdag i OC.

Aktivitetsdag i OC.

Der er ingen tvivl om, at Olivia er kommet i en rigtig dejlig klasse. Søde børn og søde forældre. Jeg gjorde mig mange overvejelser omkring, hvor aktiv jeg ville være i de forskellige råd/bestyrelser samt kontaktforældre grupper inden Olivia startede i skole.

Jeg husker ikke mine forældre, som værende en stor del af skole livet, så da Olivia startede i skole tilbage i august, tilmeldte jeg mig med det samme til kontaktforældre gruppen. Jeg vil gerne være med til at præge de ting der sker i klassen for vores børn og de aktiviteter der skal planlægges.

Vi startede med at lave et årshjul over alle de aktiviteter, vi synes, skulle finde sted det næste års tid.  Der er nogle helt obligatoriske ting, som skal være med såsom julearrangement, sommerfest, forældrefest m.m. Men udover dette må vi selv bestemme, hvad hjulet ellers skal fyldes ud med.

Kontaktforældre gruppen består af 5 mødre 🙂 sjovt nok, og vi har det simpelthen så hyggeligt sammen, når vi mødes hver anden måned. Vores første møde varede i næsten 4,5 time 🙂 Men man vil jo rigtig gerne lære de andre forældre at kende, nu ens børn skal gå sammen de næste 9 år.

VI blev enige om, at lave en drage/aktivitetsdag i Åbrinken, som er et område lige ved siden af skolen, men både en fodboldbane samt legeplads. Dette skulle løbe af stablen den første søndag i oktober.

Jeg havde bagt 60 cupcakes med halloween tema og mange af de andre forældre havde også bagt boller, snegle, drømmekage, grovboller, taget juicebrikker, kakao, kaffe, the og mælk med. Folk havde virkelig gjort noget ud af det. Jeg elsker når folk virkelig ligger tid og sjæl i det de laver.

Det var en super hyggelig og dejlig dag. Vi glæder os allerede til vores næste klasse arrangement.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *