Lækreste brownie med saltede peanuts, nutella og chokolade

Lækreste brownie med saltede peanuts, nutella og chokolade

Har glædet mig til at dele denne skønhed af en opskrift med Jer. Ikke nok med at den er super nem at lave, så kan man dekorere den, på super mange smukke måder. Man behøver ikke at lave hindbær moussebomber, men kan også lave havtorn moussebomber eller rabarber moussebomber, det er kun fantasien der sætter grænser.

Hermed min version på, to forskellige måder, hvorpå man kan pynte kagen på 🙂

I får hermed opskriften på denne uimodståelig lækre kage.

Lækreste brownie med saltede peanuts, nutella og chokolade

10-12 personer
Silikone forme fra Kunst og køkkentøj
https://www.kunstogkokkentoj.dk/da/products/?query=silikone+forme
Chokoladekugler fra Special Moments købt hos Cakesandmore
https://www.cakesandmore.dk/kagepynt_chokolade_kugler_og_pynt-c-38_239.html

Browniebund
ca. ½ pose (50 gr.) KimS saltede peanuts
4 æg
100 gram smør
200 sukker
200 gram Carletti mørk chokolade
2 tsk. nutella

Smelt chokoladen og smøret i en gryde
Tag gryden af varmen
Bland sukker i
Pisk æg let sammen med en gaffel i en skål
Bland æggemassen sammen med chokolademassen
Hæld dejen i en 22 cm springform med bagepapir i bunden
Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.

Kagen kan spises med eller uden moussebomber på

Hindbærmousse
4 blade husblas
400 gr. frost bær
4 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
Saft af en 1/2 citron
4 dl fløde

Læg husblas i koldt vand.
Kom bær, sukker, citronsaft, vaniljesukker i en gryde og lad det koge op.
Sigt hindbærmassen i en skål
Tilføj husblas til den rene hindbær saft
Pisk fløden til en let flødeskum
Når hindbærsaften er afkølet bland let flødeskum i lidt af gangen
Hæld moussen i forskellige størrelser silikomart cylinder forme og sæt på frys natten over eller minimum 3-5 timer

Pynt:
Lakrids kugler
Spiselige blomster
Chokoladekugler i forskellige størrelser fra Special Moments

Tag kagen ud af springformen og placer kagen på et serverings fad
Pynt kagen med moussebomberne i forskellige størrelser
Pynt med spiselige blomster og chokoladekugler



6 thoughts on “Lækreste brownie med saltede peanuts, nutella og chokolade”

    • Kære Anne,
      Undskyld mit sene svar 🙂
      Nej det skal man ikke, de skal blot i kagen i hel form.
      Håber du får lavet kagen. Den smager virkelig himmelsk.
      Kærlig hilsen Christina

    • Kære Anette 🙂
      Er det en bestemt kage du tænker på? For det kommer jo helt an på, hvilken kage jeg skal lave 🙂
      Jeg vil rigtig gerne være behjælpelig, blot fortæl mig hvilke kage du tænker på 🙂
      Du ønskes en dejlig dag
      KH Christina

    • Kære Charlotte,
      Tak for din kommentar.
      Det har jeg ikke selv prøvet, men tænker sagtens det kan da de jo står på frys inden man pynter kagen med moussebomberne.
      God fornøjelse 🙂
      KH Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *