Nemme & smukke chokoladeplader

Nemme & smukke chokoladeplader

Jeg har længe ville lave chokolade plader, men tiden er i nogle uger meget knap, med to børn, fritidsaktiviteter, fuldtidsjob, madpakker, rengøring….ja you name it. Men i sidste weekend, havde jeg heldigvis lige nogle timer for mig selv, hvor jeg kunne eksperimentere lidt

Jeg har købt min silikoneform hos Bagebixen – https://bagebixen.dk/product/chokoladeplade-24×3-chokoladeform-silikone/ de har klart Danmarks største udvalg af chokoladeforme.

Der er flere der har spurgt om, jeg ville skrive min fremgangsmåde til at lave disse nemme og smukke chokoladeplader, og det vil jeg selvfølgelig, jeg skulle bare lige finde en time til at sætte mig ned at skrive det 🙂

Jeg lavede seks plader chokolade, med seks forskellige smage og pynt. De består af hvid chokolade med blandet lakrids kugler, cappuccino smag, Ruby, Grøn Lemon chokolade og to hvide chokolade plader. På toppen er de dekoreret med @fancysprinkles og nødder samt chokolade og lakrids kugler fra @odensemarcipan, “Fleur” fra Mill&Mortar samt Callebaut stjerner.

Opskriften på en plade chokolade (hvis chokolade med lakrids)
Ingredienser
250 gram hvid chokolade
70 gram kakaosmør
1 stor spsk ODENSE Lakrids knas/crisp

Start med at smelte kakaosmør i en skål i mikroovnen, lad stå og køle lidt af
Temperer chokoladen med 30 sek intervaller i mikroovnen
Når chokoladen er helt flydende tilsæt kakaosmør
Rør godt rundt
Tilsæt lakridsen
Sæt et termometer i chokoladen og lad den falde i temperatur til ca. 29 grader
Når den ønskede temperatur er opnået hæld chokoladen op i en sprøjte pose og klip et lille hul i
Fyld pladen ud med chokoladen
Når chokoladen har stået i et par minutter hæld den ønskede pynt over
Stil chokoladen på køl



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *