Olivias 6 års fødselsdagsfest

Olivias 6 års fødselsdagsfest

Tilbage i maj måned fyldte vores store skønne, sjove og kærlige datter Olivia 6 år. En dag, som skulle fejres og jeg havde virkelig lagt meget tid og energi i at planlægge en super skøn fødselsdag for vores store pige. Vi havde lejet hoppeborg, som var et KÆMPE hit. Det er ikke sidste gang vi gør det, nej det bliver en fast del af pigernes fødselsdags fester fremadrettet.  Der var ikke noget bestemt tema, men vi har helt klart nogle traditioner, hver gang pigerne har fødselsdag. De er med til at hejse vores flag i haven. En ting de glæder sig til, hvert år.

Det mindede mig også samtidig om, hvor jeg var bagemæssigt for to år siden, da jeg lavede mine allerførste kager til hendes 4 års fødselsdag. Jeg følte stor stolthed over, at føle, at jeg egentlig er nået langt i min bage erfaring, men også har langt vej endnu. Jeg ser det meget som, en vej, hvor man skal lære noget hver gang man bager.

Herunder kan I se, hvad jeg lavede til Olivias 4 års fødselsdag. Begge opskrifter er fra dygtige Copenhagen Cakes – som har udgivet en rigtig fin bog.

Den første kage var en chokoladekage med nutella frosting og friske bær
http://copenhagencakes.com/da/2016/04/18/chokoladelagkage-med-nutella-frosting/

Den anden kage var en gulerodskage med frosting og Anna og Elsa tema
http://copenhagencakes.com/da/2014/03/24/min-yndlingskage-gulerodskage-med-creamcheese-frosting/

Året efter var jeg lidt mere modig og sprang ud i lidt svære kager og det blev til de her 3 kager samt muffins.

Den første bestod af en skovbærlagkage smurt op med smørcreme, friske bær og chokolade 5-tal
https://www.youtube.com/watch?v=srj0Un95AeA

Den anden kage var en jordbær, rabarbermousse kage også med et chokolade 5-tal
https://frederikkewaerens.dk/forarsfin-mousse-kage-med-hindbar-og-rab-30007317/

Den tredje kage var en M&M’s kage, en opskrift fra dygtige Nikoline fra Bage-bloggen
http://nikoline-bage-bloggen.blogspot.com/2013/10/kitkat-og-m-kage-chokoladelagkage.html

Muffins var chokolade muffins med mynte frosting. Man kan købe mynte i næsten alle helse forretningerne. Det hele smagte bare så skønt.

Jeg føler selv jeg er nået langt, men havde alligevel aldrig i min vildeste fantasi troede, jeg to år efter ville have så stor en passion for kager.

I år ønskede Olivia sig en enhjørningskage, så det skulle hun naturligvis have. Udover den, lavede jeg også en talkage til hende og nogle mini cupcakes med pynt og forskellige farvet smørcreme.

Dog er det stadig med stort smil på læben at se kage billederne fra 2016 kontra 2018. Jeg havde aldrig vovede mig ud i årets kage projekter i 2016. Men heldigvis gør øvelse mester. Glæder mig til at se, hvor langt jeg er om et års tid.

Horn, ører og øjnene på enhjørningskagen er lavet af renshaw, som er købt hos kforkage https://kforkage.dk/renshaw-extra-fondant-rosa-250-g

Dagen efter, vi holdte Olivias fødselsdagsfest, havde hun jo rigtig fødselsdag. 6 år. Hvor blev tiden af 🙂 Hun havde længe ønsket sig en tur på Bakken, så hele dagen blev holdt der, kun os fire.

De blev en rigtig dejlig dag med masser af ture, grin, krammer, kys, slik m.m. Så da vi sagde godnat til pigerne den aften, var det med et stort smil på læben. Elsker når pigerne bare er såååå glæde 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *