Kæreste get-away til Falsled Kro

Kæreste get-away til Falsled Kro

I slutningen af august, var Jesper og jeg inviteret på Falsled Kro på Fyn. Falsled kro er en dansk kro, som ligger i Falsled ved Millinge på Sydfyn.

Jesper og jeg havde glædet os helt ubeskriveligt meget til at skulle på ophold på Falsled Kro. Falsled har altid betydet ret meget for os, for et par måned efter, at vi havde lært hinanden at kende, “kidnappede” Jesper mig til dette romantiske sted. Så det at være tilbage, var en meget stor oplevelse for os begge.

Efter at have afleveret Olivia i skole og Josephine i børnehaven, kørte vi mod Kerteminde og fik en frokost og gik rundt i byen. Skøn by. Derefter kørte vi mod Falsled og glædet os virkelig meget. Da vi ankom fik vi straks vores nøgler til vores værelse. Værelset lå i forlængelse af hovedbygningen og med udsigt til den store smukke have.

Herunder nogle billeder af vores værelse 🙂

Falsled Kro ligger på hver side af en vej. På modsatte side af receptionen og restauranten ligger deres kæmpe have, urtehave og blomsterhave. De er velforsynede med alle mulige krudeurtuer og blomster og man bliver fuldstændig forblændet af den skønhed haven udstråler når man går rundt derinde.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Falsled Kro er kendt for deres kæmpe store urtehave, blomsterhave og deres smukke over 100 æbler træer i alle mulige forskellige æble sorter.

Falsled Kro rummer desuden en 1.000 m2 stor køkkenhave, der gør, at kroen stort set er selvforsynende med grøntsager. Den kæmpe store have indeholder også over 100 forskellige æbletræer og pæretræer. Fuldstændig fascinerende.

Kroen har i alt 19 værelser, som både er placeret ved hovedbygningen samt på den anden side af vejen. Herunder et af billederne af en af længerne der indeholder nogle af de fantastiske smukke værelser.

I midten og omringet af hovedbygningerne ligger der den sødeste og smukkeste oase af en gårdhave. I midten af gårdhaven ligger en springvand. Her nød vi vores eftermiddagskaffe samt vores drink inde middagen. Så smukt.

Kroens restaurant kan rumme op til 65 spisende gæster. Vi fik serveret en 6-retters menu med tilhørende vinmenu. Fuldstændig fantastisk mad. Herunder et udpluk af maden.

Menukortet….taler for sig selv

Efter maden, tog vi kaffen inde i pejsestuen. Et smukt rum, som vi også sad i sidste gang vi var der. Her hersker en fuldkommen ro, og da alle gæsterne enten var gået til deres værelser, eller stadig sad og spiste, havde vi pejsestuen for os selv 🙂

Næste morgen ventede en igen skøn skøn morgenmad. Selv den enkle borddækning var flot, og de små retter vi fik serverede var meget enkle og delikate.

Efter morgenmaden takkede vi for denne gang, og det bliver klart et gensyn fra vores side.

Vi giver Falsled Kro vores varmeste anbefalinger 🙂

I kan se mere på http://www.falsledkro.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *