Sommerferie i Tyrkiet

Sommerferie i Tyrkiet

Tilbage i januar begyndte vi at tale om, hvor vi havde lyst til at holde sommerferie, uvidende om, hvor fantastisk en sommer det egentlig ville blive herhjemme. Men hvem havde også kunne forudse dette. Vi ville helst til Mallorca, men efter nærmere omtanke ville vi også gerne tilbage til den oprindelige rejseplan med at tage til vores favorit sted Thailand om vinteren. Derfor blev kompromiset lidt Tyrkiet i denne omgang.

Vi valgte at rejse med TUI og boede på dette hotel https://www.tui.dk/rejse/tyrkiet/antalyakysten/alanya/tui-family-life-pascha-bay/.

Vi valgte at rejse i august og lige op til Olivias skolestart. Det var dejligt at være afsted, bare os fire, og efter en meget travl periode var det virkelig tiltrængt. Vi fløj om morgenen og var dernede lidt over middag, så vi havde hele eftermiddagen og aftenen ved poolen.

Morgenen startede med rimelig meget stress, da vi fandt ud af, at vi kom en anelse for sent ud til lufthavnen, så alt var bare stressende. Men vi nåede det hele, og alt gik godt under flyveturen med pigerne. De havde hver deres ipads med og jeg havde pakket min sædvanlige taske, med alt det jeg tænkte de kunne finde på at spørge efter under flyveturen.

Det var 14 dage fyldt med svømmetimer i vandet, ture til den store rutchebane og nogle enkelte ture ned til stranden. Pigerne ville helst være i poolen og lege med de andre børn. Hver dag efter vi havde spist frokost gik vi op på værelset og slappede af i 2-3 timer. Det var også her temperaturen steg til ca. 36-38 grader og der der var flest mennesker ved poolen. Så vi ventede til kl. ca. 15/16 før vi gik ned igen, og imellemtiden havde pigerne fået hvilket sig lidt efter 4 timer nonstop i vandet. De så lidt ipad og vi spillede spil.

Den sidste uge tilmeldte vi Olivia til svømmeskolen, som foregik, hverdag ved 11 tiden i ca. 30 min. Hun havde set nogle af de andre børn, og sagde hun synes det så sjovt ud. Så det fik hun lov til. De lærte at dykke ned til bunden og andre sjove ting. Efter 5 dage med svømmeskolen, fik Olivia et bevis på, at hun havde gennemført det sammen med nogle af de andre danske børn, som vi mødte dernede. Meget stolt.

Alt i alt en fin og dejlig ferie med familien. Vi glæder os dog til at komme til Thailand 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *